Det här är det sista vi lägger in på vår sida. Glassrestaurang Två Små Hus har upphört och vi tackar alla, det är flera hundratusen gäster, som gästat oss under de 12 år vi funnits på Hamnpiren i Motala. Vi har tillsammans med er haft massor av kul ute på piren. Allsång, artister, fisketävlingar, barnallsång och framför allt massor av trevliga gäster på restaurangen. Men nu har vi valt att ägna oss åt annat och säger ett JÄTTETACK till alla.

Vi hade hoppats att någon eller några skulle ta över vår verksamhet. Men det blev inte så. Visst är det mycket jobb men det är värt varenda timma som vi lagt ned på restaurangen. De två små husen står nu tomma och mycket av det vi skaffat oss under åren står i förråd och kanske väntar på att användas till något annat.

Ett särskilt tack skickar vi till alla som jobbat åt oss under de 12 åren. Tänk att ett 20-tal ungdomar jobbat på Två Små Hus varje sommar. Vi är stolta över att vi kunnat ge er jobb och därmed en liten inblick i hur det är att verklighen ha ett jobb. Sammantaget är det cirka 270 ungdomar som hjälpt till att göra restaurangen till vad den varit.

Nu är denna epok över. Vi kommer att sakna alla fina samtal och roliga kunder.

Tack ska ni ha för allt.
Maria och Uffe.


webmaster@tvasmahus.com